Over ons

Beste veehouder,

Mijn naam is Peter Van Minnebruggen,  zaakvoerder van de veecentrale. Sedert 20 jaar ben ik actief in de vee- en vleeswereld.

Sinds ik als 16-jarige begon als leerling-slager in een kleine zelfslachtende beenhouwerij is de liefde voor vee en vlees enkel nog gegroeid. In 1997 heb ik dan ook de stap gezet naar de handel in vee en vlees.

Inspelend op het feit dat onze streek voornamelijk melkveehouders kent is zo langzaamaan het idee gerijpt om voor lokale landbouwers een oplossing te bieden: vaak is het voor hen immers niet evident om met één of enkele dieren naar de slachterij te gaan.

Het resultaat hiervan ligt nu voor u: De Veecentrale. Het doel van deze site is het vergemakkelijken van de verkoop en het aanbieden van vee aan slachterijen. Geen lange discussies meer over de prijs, geen onnodig tijdverlies voor de veehouder  maar een correcte, snelle en efficiënte afhandeling met een eerlijke prijs: dat biedt de veecentrale.

Door uw slachtvee te verkopen via de veecentrale levert u rechtstreeks aan het slachthuis !!

Bovendien biedt de veecentrale ook vee aan voor de melk- en vleesveehouderij, kunt u de Europese classificatie hier terugvinden en wordt u op regelmatige tijdstippen op de hoogte gebracht van mogelijks interessante zaken middels onze nieuwsbrief.

Hoe u snel en eenvoudig gebruik kunt maken van onze diensten wordt u op deze site haarfijn uitgelegd. De bediening is zo opgezet dat iedereen het zich snel eigen kan maken. Mocht u toch problemen ondervinden aarzelt u dan niet om ons een belletje te geven. We staan u immers even graag te woord.

Vriendelijke groeten,

 

De veecentrale

P Van Minnebruggen